Over mij

Ik ben Kelly, 25 jaar en sinds 29.09.2018 getrouwd met Sander. Momenteel wonen we samen met onze kindjes in een tijdelijk huisje in Brabant. Ik ben een trotse mama van 2 jongens, Wout geboren op 14.04.2017 en Juul geboren op 30.12.2018. Met de komst van Juul is ons gezin nu helemaal compleet.

Op mijn blog schrijf ik veel over dingen die ik tegenkom in het moederschap. Ook schrijf ik over dingen die mij buiten het moeder zijn bezig houden. Je kunt het eigenlijk zien als mijn eigen kleine stukje internet. Een soort dagboek maar dan voor iedereen.

Waarom ik blog? Simpel. In mijn zwangerschap van Wout kwam ik allerlei leuke blogs tegen op het internet. Ik vond het erg leuk om te lezen, en te zien hoe dat andere mama’s hun zwangerschap, en daarna het moederschap ervaren. Ook merkte ik dat ik het zelf erg leuk vind om over mijn zwangerschap en nu ondertussen het moederschap te vertellen.

Nog even kort over mij. Ik vind fotograferen écht heel erg leuk en heb daarmee meteen mijn grootste hobby benoemd. Ook ben ik een enorm fan van eten, daar maak je me oprecht heel blij mee. Uiteraard ben ik het liefst samen met mijn gezin, maar een avondje met mij vriendinnen vind ik ook erg leuk!