Meerluik aan de muur

* Dit artikel betreft een samenwerking.

Een paar weken terug werd ik door Fotocadeau weer benaderd voor een samenwerking. Zoals jullie weten ben ik echt gek op foto’s, dus dat moest goed komen. Nou bleek het alleen dit keer niet zo heel makkelijk te gaan.

Omdat ik eerder al 2 keer samengewerkt heb, heb ik al een hele mooie grote trouwfoto van mij en Sander aan de muur hangen. Ook heb ik in een andere samenwerking een super gave hexagon mogen uitzoeken. Hierin heb ik foto’s van ons en de jongens verwerkt.

Dit keer werd het dus echt een lastigere zoek tocht. Ik dacht dat ik een mooie foto van de jongens bij zee ging maken en deze dan kon gebruiken. Alleen bleek die gedachte een stuk lastiger omdat we niet echt strand bij de zee hadden en ik daardoor niet de foto kon maken die ik in gedachte had.

Uiteindelijk na lang wikken en wegen kwam ik bij deze foto uit. Zoals iedereen van jullie weet hebben wij een eigen bedrijf. Maas-events. Ons doel in ons bedrijf is dalijk buiten de loods om een mooi kantoor te creëren waar we onze klanten kunnen ontvangen. Hoe gaaf is het dan om een mooie 5 luik aan de muur te hebben hangen met een mooi locatie waar je eigen tenten staan?

Dat bracht mij op het idee de meerluik met deze foto te maken. Het kijkt dan mooi aangekleed aan de muur en de klanten kunnen een kleine greep in het assortiment zien. Win-win zou ik zeggen.

Buiten al deze foto’s die ik heb mogen uitkiezen hebben ze nog veel meer in hun assortiment. Wat dacht je bijvoorbeeld van een foto op tegel? Hoe leuk is het om je eigen foto’s op bijvoorbeeld een schap aan de muur te zetten in je woonkamer of toilet? Je kunt ze zelfs mee metselen met de rest van je tegels!

Lijkt dit jou nou ook allemaal erg leuk? Mooi! Ik heb namelijk een kortingscode die ik mag weggeven aan jullie! Met de code ME50 ontvang je 50% korting op jouw eigen meerluik ! Deze code is geldig tot 31-12-2020.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.