Knutsel tip!

Op tv kwam het al voorbij, kinderen zitten nu tijdens het Corona-virus meer achter het beeldscherm dan normaal maar ga als vader/moeder maar steeds iets bedenken om je kids bezig te houden nadat je al uren met ze aan het huiswerk gezeten hebt. Knutselen is natuurlijk altijd een leuke optie maar wat als je nu helemaal niet zo’n creatief brein hebt en niks weet te verzinnen? Daar heb ik nu de oplossing voor gevonden.

Knutselboek
Bij ons vinden de kinderen knutselen helemaal geweldig, vooral als oma er is want die heeft namelijk meer geduld dan mij. Maar om het oma ook een beetje makkelijk te maken kocht ik enige tijd geleden een knustel boek, een boek waar je voornamelijk toiletrollen voor nodig hebt. Zei daar iemand ‘Hamsterennnnnnn’ 😉 Voor €9.99 ben je eigenaar van dit leuke creatieve boek en beheers jij het brein van een knutselkoning(in). Het boek heet 51 dingen om te maken met toiletrollen.


Met een paar grote gekleurde vellen papier, wiebeloogjes en lijm kom je al een heel eind. Onder andere verkrijgbaar bij de action en voor een paar euro heb je daar sowieso een tas vol knutselspulletjes. In het boek staat alles in makkelijke stappen uitgelegd iets te maken is, echt een kind kan de was doen!


Knutselbox
Ga je nu liever niet de deur uit om van alles te moeten halen, wat ik heel goed snap met de regels en wetten die momenteel gelden betreft het wél buiten de deur gaan, dan kun je via internet een hele leuk knutselpakket kopen/samenstellen. Op knutselbox.nl koop je complete pakketten om knutselwerkjes te maken, ook kun je zelf losse knutsels kopen en daarmee je eigen pakketje samen stellen.


De boxen worden iedere maand van thema veranderd en zo blijft het dus steeds een leuke knutsel uitdaging. Bij een box krijg je alle materialen toegestuurd die nodig zijn voor de knutselwerkjes en daarbij zit ook duidelijke uitleg over hoe het te maken. Je besteld de box zelf en zit dus niet vast aan een abonnement. Op de site kun je per box en losse artikelen de prijzen zien.


Dus alle papa’s en mama’s geen excuses meer, dat word knutselen!!! En heb je zelf nog een leuke knutsel tip, delen mag!

* Dit is een gastblog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.