Hiep hiep hoera, Wout 3 jaar!

Ongelooflijk dat er alweer 3 jaar om zijn. 3 jaar lang maak jij alweer deel uit van ons gezin.

Ik weet nog als de dag van gisteren dat op (goede) vrijdag, 14 april 2017, mijn weeën begonnen. Na een goede 3,5 uur was je daar dan. Onze allereerste zoon. Wat waren en zijn wij blij met jouw komst!

In deze 3 jaar heb jij je zo ontzettend goed ontwikkeld in het vrolijke, lieve en sociale mannetje wat je nu bent. Je bent een allemans vriendje en vind eigenlijk alles wel best maar laat ook zeker het kaas niet van je brood eten. Pit zit er genoeg in, maar dat mag ook.

Verhalen vertellen kun je als de beste, net zoals fantaseren. Je vind het heerlijk te wandelen en dan paw patrol reddingsacties uit te voeren! Je gaat helemaal op in je spel. Heerlijk om naar te kijken. Eigenlijk verklap ik nu dus ook al een beetje dat Paw patrol écht helemaal jouw ding is!

Helaas konden we door deze gekke corona tijden je verjaardag niet groots vieren. We hebben het moeten verdelen en het alleen met de opa’s en oma’s, ooms en tantes gevierd in 2 dagen. Zo kon je toch genieten van jouw feestje waar je het al weken over hebt maar dan verdeeld en in het klein. Er komt een tijd dat we het wel weer groots kunnen vieren grote vriend! Maar, ondanks dat het klein was, je paw patrol taart een dag te laat werd geleverd, heb jij ontzettend genoten van jouw feestje en dat is voor ons het allerbelangrijkste!

Lieve Wout, ontwikkel jezelf, groei en blijf wie je nu bent want je bent zo ontzettend leuk! ♡

Dikke kus en knuffel van jouw mama ♡

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.