Weer eens een blog, gewoon omdat het kan!

Wauw, dat is lang geleden! Mijn laatst gepubliceerde blog kwam 27 november 2019 online! Ondanks dat blijf ik wel gewoon iedere maand mijn volgers houden. Super fijn!

Ik heb er even geen puf voor gehad. Andere dingen maakte dat mijn blog langzaam naar de achtergrond ging. Eerst even de rest, dan mijn blog. En zo niet, was dat ook geen probleem. Ik moest nu eerst aan mezelf denken.

De winter is nou eenmaal niet mijn favoriet. Ik hoop iedere keer weer dat het meevalt maar die kou en natte donkere dagen die de winter meeneemt, ik word er gewoonweg niet actiever en vrolijker van.

En waarom dan nu een blog? Gewoon omdat het kan! Ik zit op het moment dat ik dit nu typ heerlijk achter in de tuin, in het zonnetje, zonder jas, te genieten van het geluid van spelende kinderen, mijn spelende kinderen, en daar word ik juist wel heel vrolijk van!

En dingen waar je vrolijk en gelukkig van word, die moet je doen! Vooral in deze ellendige corona periode is dat een heel belangrijk iets! Wel met mate overigens want we moeten het even met de kleine dingen doen. Maar als je juist die kleine dingen in wilt zien, zijn er genoeg geniet momenten!

Verder gaat het bij ons gelukkig redelijk goed. De jongens zijn gezond, wij zijn gezond, en dat is het belangrijkste. De rest komt hopelijk later weer.

Hoe gaat het met jullie? Hopelijk zijn jullie ook allemaal klachtenvrij en gewoon gezond!

Heel veel liefs en wie weet tot snel!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.