Wout zijn verjaardagscadeautjes.

Vandaag ga ik jullie laten zien wat Wout allemaal voor zijn verjaardag gekregen heeft. Toen ik de foto’s aan het maken was besefte ik me nog maar eens al te goed hoe erg hij verwend is! Kijk je mee?

Dit cadeau kreeg Wout van ons. De grote kermis van Duplo. Wout vind Duplo erg leuk dus vroegen we hier het een en ander van.

Qua bouwen kan hij nu weer even vooruit. Hij had namelijk al van alles dus die is voorlopig weer zoet!

Deze loopfiets kreeg hij van mama en John. Hij heeft er al flink op rond gecrost door de tuin! Hij vind hem helemaal geweldig.

Een traktor! Niks toepasselijker als een traktor van opa traktor. Wout vind hem helemaal geweldig en wil er het liefst iedere keer mee spelen. We hebben hem wel weg gezet voor als hij iets ouder is. We zijn bang dat de traktor onze Wout anders niet gaat overleven. Iets met lomp enzo..

Ziva zeeleeuw! Deze kan je gebruiken in bad. Nou hebben wij geen bad alleen een douche. Maar ik bedacht dit voor van de zomer in het zwembad. Heeft hij iets leuks om mee te spelen. Voor nu heb ik hem er gewoon in de douche bij staan. Speelt hij er ook lekker mee!

Dit cadeau kreeg Wout van tante Jaimy en ome Rudy! Als wij in de tuin bezig zijn wil Wout zo graag helpen. Ik vind het alleen niet zo’n fijn idee als hij met onze grote hark en schoffel rondloopt. Die zijn voor hem gewoon best zwaar en lomp waardoor deze alle kanten op gaan en we niet willen dat er iemand verwond. Nu kan hij mooi meehelpen met zijn eigen spulletjes!

Nog meer spulletjes om te helpen in de tuin en een emmertje met spulletjes voor in de zandbak! Het gietertje heb ik in de douche neer gezet. Samen met ziva zeeleeuw en de gieter kan hij zich heerlijk vermaken in de douche.

Dit vind ik zo leuk dalijk voor de zomer! Deze octopus spuit allemaal water door zijn tentakels. Wat zullen de kids hier plezier van hebben!

En nog meer leuke spulletjes! Een bal, kleurpotloden, puzzels en een water of zand torentje. Heerlijk om bezig te blijven!

Ook kreeg Wout nog een boekje met een cd erbij. Een luisterboek. Ik ben benieuwd of hij hier het geduld voor gaat hebben haha!

Het cadeautje van tante Kim en ome Sander was helaas niet compleet toen deze binnenkwam. Daardoor hadden ze deze nog niet op de verjaardag van Wout. Als kleinigheidje namen ze deze stoepkrijt mee. Wout kan nu flink aan het kleuren gaan op de stoep!

Wat is hij verwend he die kleine man! Blijft bijzonder om te zien wat mensen allemaal voor je kindjes doen! Super bedankt allemaal!♡

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.