29 September.. Een voor mij bijzondere dag!

Vandaag is het gewoon alweer 29 september, voor mij een dag vol met ontzettend mooie herinneringen en een geweldige dag om naar uit te kijken. Waarom? Dat ga ik je vertellen!

Jarig!

Ten eerste ben ik geboren op 29 september 1993. Dat houd dus in dat ik vandaag alweer 24 jaar wordt! Dit is natuurlijk iets wat ieder jaar terug komt en eigenlijk niet echt heel erg bijzonder is. Behalve dan dat je er ieder jaar weer een jaartje bij mag tikken.

Relatie

Je zou denken wat heeft je relatie hier nou mee te maken? Het is bij ons zo dat Sander mij op mijn 15de verjaardag ‘verkering’ heeft gevraagd. Om precies 12 uur s’nachts kreeg ik een ring om mijn vinger geschoven met de vraag of ik zijn meisje wou zijn. Hoe lief !? En dat dan nog eens nagaand is het zo dat wij vandaag alweer 9 jaar heel gelukkig met elkaar zijn!

Bekendmaking zwangerschap familie

Vorig jaar op mijn 23ste verjaardag hebben wij aan de familie verteld dat wij een baby verwachtte. Zo bizar dat dit dus alweer een heel jaar geleden is! Niet echt heel bijzonder voor de meeste misschien, maar voor mij is dit een hele fijne en leuke herinnering.

zwangerschap_01

Verloofd

Zo zijn wij vorig jaar ook op mijn verjaardag verloofd. Tijdens het uiteten op mijn verjaardag heeft Sander mij ten huwelijk gevraagd. Ik heb uiteraard een volmondige Ja gegeven! Dus zo zijn wij vandaag ook alweer 1 jaar verloofd samen! Jezus wat vliegt de tijd.

trouwen-Italie

Mijn allereerste verjaardag als mama!

Vandaag is mijn allereerste verjaardag als mama. Gewoon met Wout erbij! Zoon fijn gevoel echt waar. Ik word oprecht zó ontzettend gelukkig van dat mannetje!

Nou dit zijn eigenlijk een beetje alle dingen waar ik een bloedmooie herinnering aan heb! Dan hebben we nu nog 1 momentje te gaan en dat is iets wat in de toekomst gaat gebeuren. Oftewel, volgend jaar op 29 september.

Trouwen!

Zoals je net gelezen hebt heeft Sander mij vorig jaar ten huwelijk gevraagd. We zijn vandaag dan ook precies 1 jaar verloofd. En omdat wij al zoveel op deze datum vast gelegd hebben, willen we dit zo ook doen met onze bruiloft. Wij gaan volgend jaar dus trouwen op mijn verjaardag. We hebben dan zoveel speciale momentjes in 1! Ik word dan namelijk 25 jaar ( halve sarah ), wij hebben op dat moment 10 jaar een relatie!, wij zijn dan 2 jaar verloofd en bezegelen dat op deze dag met ons huwelijk! En, heel fijn, Wout is dan ook al wat ouder zodat hij wat meer heeft aan deze dag als nu. Niet dat hij dat later waarschijnlijk nog weet, maar voor ons voelt dit heel erg fijn zo. Dus al met al, is het nu regelen maar en aftellen geblazen wat betreft de bruiloft!

ja-wij-gaan-trouwen-in-goud

Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden om te lezen. Waar ik wel heel erg benieuwd naar ben, hebben jullie ook 1 datum met zoveel mooie herinneringen en zoveel mooie herinneringen nog te maken?

Liefs kelly

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.